Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence FC - Szabolcsi Elixír 5-9 (1-4)

2011.05.19. 13:06 YNWA

Egy nagyon jó csapat ellen sima vereséget szenvedtünk, ennek ellenére durva volt ennyi elképesztő egyéni hibát látni... utolsó emberként 7-szert adtuk oda az ellenfél csatárának, ebből legalább 3 gólt kaptunk, de volt olyan is, hogy elől üres kapura kapufát rúgtunk, és míg a 2 csatárunk elől szidalmazta a labda anyját, addig mi hátul 15 másodperccel később sima gólt kaptunk a kontrából.. Szóval akár még szoros is lehetett volna, bár tényleg jobb csapat volt az ellen, nem is értem mi a fenét keresnek kieső helyen..

Nekünk meg igencsak el kell gondolkodnunk a jövő évi kereten, amíg meccs előtt 30 perccel sms-ben (!) mondják le emberek a részvételt, vagy összesen évi 2 meccsen tűnnek fel 10-ből, addig teljesen reális, hogy kiesünk a p...ba.

Ja és a legfontosabb tanulság:

"A SZÖGLET NAGYON FONTOS!!!" - by Sankó :DDD

Kezdőcsapat: Dani - YNWA, Gergő - Sankó, J.D.

Cserék: Davids, András, Varga Imi

Gólszerzők: J.D. (2), Davids (2), Gergő

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr462916536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása