Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - SS Zsírfeka 5-4 (3-1)

2009.10.21. 21:24 YNWA

Igazi vérbeli kiesési rangadón fogadtuk 5 forduló után 3 ponttal állva, az 1 pontos Zsírfekát. Tudtuk ha akarunk valamit a bentmaradás témájában alkotni, akkor kötelező a győzelem.. (Annak ellenére, hogy nemtudom elégszer hangsúlyozni, hogy már túlvagyunk a tavaszi legjobb 3 csapaton, így elvileg csak könnyebbek jöhetnek..persze csapatunk nem túl jó tulajdonsága, hogy _mindenkivel_ képesek vagyunk szoros meccset játszani, legyen az a már emlegetett eszkimó női U14-es válogatott vagy mondjuk a Paksi Halászlé.. :)

Ellenfelünk az előző két fordulóban erősen javuló formát mutatott, pont az ellenkezőjét a mi döglött kacsa röppályáját utánzó formagörbénkhez képest.. Szóval nem épp nyugodtan álltunk ki a középkezdéshez, de az előjeleket meghazudtolva teljesen kultúrált focival kezdtünk. Persze, hogy azért még véletlenül se legyen tökéletes a kezdés rögtön az első percben sikerült Gellért barátunknak mellé gurítania 2 méterre az üres kaputól. (Szerencséjére később javított:P) Itt jut eszembe, 5 év és 9 szezon után végre sikerült egyforma, gyönyörűséges vörös mezben pályára lépnünk, történelmi jelentőségű meccsé lépett hát elő a szerdai.

Az első 10 percben több nagy helyzetet és kihagytunk, elég jól ment a játék, az ellenfél csak szórványos ellenakciókból tudott veszélyeztetni, mégis ők szerezték meg a vezetést egy ilyen végén. 0-1.

Nem estünk kétségbe, játszottuk tovább a játékunk, és egy gyönyörű 3 érintéssel végigjátszott akció végén sikerült az egyenlítés.

Ezután még következett egy szokásos Fenyő bomba illetve egy kevésbé szokásos gyönyörű támadásunk, ahol a félpályáról indulva 3 kötény után (1 csel 2 passz) született gól, így már 3-1 volt ide a meccs felénél.

Ami ezután következett némileg dézsa vu (lásd még: tavalyi Turkász meccs.) Lassan kezd igen idegesítő és rossz szokásává válnia a csapatnak, hogy a második félidő első felét majdnem szó szerint átalusszuk. Teljesen leálltunk, főleg a futással, az SS meg mint akik vért ittak úgy kezdtek el rohamozni. Ennek és a két csapat között meglévő legalább 3-szoros futásmennyiség különbségnek meg is lett az eredménye, 10 perccel a vége előtt már a Zsír vezetett 4-3-ra. Ekkor elég sötéten nézett ki a csapat jövője.. De a jövő nem olyan dolog ami csak úgy packázhat egy Májjal, szóval gyorsan cseréltünk kettőt, és a vérfrissítés meghozta az eredményét, egy, az elsőre kísértetiesen hasonlító góllal a félidő részünkről kb első értékelhető megoldássorozatával a semmiből egyenlítettünk, és még volt vissza 5 perc! (Meg kell jegyezni, még 3-4-nél a Zsírfeka egy kontra végén gyakorlatilag az üres kapunkra hatalmas kapufát rúgott, majd egy lefordulás után egy az egyben vihette a csatáruk Maky-ra, aki valami emberfeletti bravúrral tudott hárítani.. ha ezek csak egyike is bemegy, normál esetben 94-szer 100 lövésből, akkor minden eldőlt volna..bár.:D)

Óriási rohamokba kezdtünk, az ellenfelet nagyon megzavarta az egyenlítő gólunk, és nemsokkal a vége előtt Macsi két csel után középtávolról okosan a bal alsó sarokba helyezett, így hihetetlen fontos győzelmet arattunk.

Összességében egy kiegyenlített meccsen,  ahol mindkét csapatnak sok nagy helyzete volt, teljesen ellentétes félidők után végül sikerült győzni. Jöhet a Fehérvár!

Kezdőcsapat: Maky - YNWA, Kurucz - Fenyő, Macsi

Cserék: Gellért, Géza, Marci

Gólszerzők: Fenyő(2), Macsi (2), Gellért

Eredmények:

CSTB-Armada 6-4

Fehérvár-Cselezi 1-1

Torpedo-Kiábrándítók 8-3

Paksi-Dinamo Viak 5-2

NSZK-FöldturkÁszok 4-6

Tabella

5 komment

Címkék: ss összefoglaló elte lágymányosi zsírfeka

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr111466427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macsinka 2009.10.21. 21:42:45

Jól szétrúgtak....

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.10.21. 21:56:05

milett veled? hol?

még szerencse h most van 2 hét pihenő :)

Macsinka 2009.10.21. 22:04:31

A sípcsontomat, 3 rúgásukból csak egy találta el a labdát. Gusztustalan csapat voltak ezek a fekák.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.10.21. 22:06:27

@Macsinka: nemtom akkor sztm csak te fogtad így ki, én nem tapasztaltam semmi ilyet, sztm teljesen korrektek voltak.. kemények, de nem durvák. volt már rosszabb hogy úgymondjam..

de akkor jobbulást.. igyál egy sört :)

fenyo5 2009.10.21. 22:22:02

Szerintem is elég agresszív csapat voltak, de azért nem Palota szint...
Nekem is fáj a lábam m eltaláltak, de szerencsére az utóbbi másfél év legszarabb játékával is nyertünk.
Mellesleg a spori elég nagyvonalúan bírálta el a szabálytalánságokat...
süti beállítások módosítása