Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence FC - Tüdő FC 4-3 (2-0)

2011.03.23. 22:32 YNWA

Jó meccset játszottunk szervezett, rengeteget futó, és fizikálisan abszolút a topon levő ellenfelünk ellen. A fizikai párharcokat szinte mind megnyerték, de hihetetlen fegyelmezett védekezésünknek, a jó ütemű szereléseknek és a hatékony támadásainknak köszönhetően az első 35 percet 3-0-val hoztuk le.

Aztán egy Tüdő játékos hatalmas gólt somott a léc alá szabadrúgásból, amit még ellensúlyoztunk rövid időn belül: Sankó még szerény és visszafogott mércével is szenzációs és világraszóló egész pályás ballábas átadást kapott tőlem, így 4-1-re elmentünk.

Ezután sajnos nem bírtuk tüdővel, de főleg agyban fáradtunk el. Kapusunk Bence elképesztően magabiztosan és jól védett, de egy hatalmas védelmi hiba után ő sem tehetett semmit. 5 perccel a vége előtt 4-3-ra alakult az állás..

Közben Démosz egy az egyben kiugorva sikeresen kivitelezte, hogy rúgás közben még a labdát se találja el, én ilyet utoljára tán Kristontól láttam. Mindenesetre a maga nemében szenzációs volt. :D Szerencséjére emellett gurított a meccsen 2 gólt, így nem hagytuk ott a kocsival.. :)

A Tüdő is kihagyott még pár kisebb helyzetet (meg egy nagyot.), de a felállt védelmünkkel igazából egész meccsen nemtudtak mit kezdeni, a régi nagy Májmedencét idézve, megfojtottuk a támadásaikat.

Jövő hét kedden régi jó ismerősünk a BKV Hátra csapata következik, egy GTK Kari Napokkal súlyosbított héten, de valahogy majd megpróbálok nem berúgni nagyon. Bár ebben az este 9-es kezdés nem igazán támogat.. :D

Kezdőcsapat: Bence - YNWA, Gergő - Némi, Démosz

Cserék: Sankó, Kalupka Andris

Gólszerzők: Démosz (2), Gergő, Kalupka

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló fc tüdő lágymányosi focibajnokság májmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr952766591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása